Up Railtrash! » Barneveld-Nijkerk Prev Next Slideshow

Bij de bouw van dit huis aan de Hoofdstraat te Voorthuizen zijn vast en zeker materialen van het emplacement gerecycled. We zien weer een ijzeren dwarsligger, en de kinderkopjes van dit oprijlaantje zijn misschien afkomstig van de losweg die onvermijdelijk bij het station hoorde.

 Vorige foto  Volgende foto  Inhoudspagina
VIC_5473
VIC_5477
VIC_5480
VIC_5481
VIC_5484
  VIC_5485.JPG - Bij de bouw van dit huis aan de Hoofdstraat te Voorthuizen zijn vast en zeker materialen van het emplacement gerecycled. We zien weer een ijzeren dwarsligger, en de kinderkopjes van dit oprijlaantje zijn misschien afkomstig van de losweg die onvermijdelijk bij het station hoorde.  
VIC_5491
VIC_5493
VIC_5494
VIC_5495
VIC_5497

Totaal aantal foto's: 89 | Help
Barneveld-Nijkerk, 6 april 2015 / copyright Victor M. Lansink - Railtrash!